Sziasztok!
Ma is egy gyors és remek étellel készültem. Az alap ötlet onnan jött, hogy csirke combot szerettem volna sütni, de úgy magában nagyon snassz, gondoltam feldobom. Gyakran óckodnak a gyümölcs és a húsok kombinálásától, de szerintem nem kell. Lássuk a receptet!
Hozzávalók:
5-6 csirkecomb
1 birsalma befőtt vagy néhány alma
fűszerek
Elkészítés:
A csirkecombokat ízlés szerint fűszerezzük, majd fellazítjuk a bőrét és beletömködjük a birsalma darabokat, vagy a szeletekre vágott almát. 180 fokos sütőben 1.5 óra alatt szépen megsütjük. Én most krumplit is tettem alá, ezzel meg volt a köret is, de bármilyen körettel ízesíthetjük. Ha sok levet enged a csirke, akkor a pecsenyelét átönthetjük egy lábosba és némi ételkeményítővel besűrítve remek öntetet kapunk a húshoz. Ugye milyen egyszerű?! Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése